پاپ کورن گوشت بوقلمون سرخ شده ترکیه

این نوع غذا بخاطر شکل و فرم کوچک و زیبایی که داره باعث تحریک اشتهای کودکان و افراد بزرگسال میشود .حتما سعی کنید از روش های مختلف افراد را بخوردن گوشت های سفید ترغیب کنید.


زمان آماده سازی: 20 دقیقه زمان طبخ غذا: 30 دقیقه

مواد لازم : برای 3-4 نفر
500 گرم سینه بوقلمون ، به اندازه 1سانت برش خورده

مواد لازم : برای مرینت کردن

1-1/2 قاشق غذاخوری سس سویا
1-1/2 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
   1/2  پیاز کوچک (تقریباً 1/3 فنجان ، رنده شده
   2-3  حبه سیر رنده شده

موادلازم : برای خمیر

1/2 فنجان نشاسته سیب زمینی به مخلوط ماریناد
3/4 فنجان نشاسته سیب زمینی برای پوشاندن بوقلمون

مواد لازم : سس شیرین و تند
1/2 قاشق غذاخوری پودر چیلی
1/4 فنجان عسل
   2 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
   3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
   1 قاشق غذاخوری سس سویا
   2 حبه سیرریزخرد یا رنده شده
   1 قاشق چایخوری روغن کنجد
   1 قاشق غذاخوری کلزا یا روغن پخت و پز با حرارت بالا
   1 فنجان کانولا یا روغن پخت و پز با حرارت بالا
       روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه : مرینت و پخت گوشت بوقلمون

زنجبیل ، سیر، پیاز، سس سویا را توی میکسر بریزید و یا به صورت دستی خوب ترکیب کنید.
گوشت بوقلمون خرد شده را در یک کاسه بریزید و بعد ترکیب سس سویا را توی کاسه بریزید و کاملا با گوشت مخلوط کرده وبه مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

1/2 فنجان نشاسته سیب زمینی را درون کاسه ترکیب مرینت بریزید و خوب هم زده و همه مواد چسبناک شود.

3/4 فنجان نشاسته سیب زمینی را توی یک بشقاب بریزید و کنار بگذارید وهر تکه بوقلمون را جداگانه یک به یک داخل نشاسته سیب زمینی آغشته کنید تا خوب پوشیده و سفید شود.

در یک تابه گود 2/5 سانت روغن بریزید و روی حرارت متوسط گذاشته تا داغ شود. بعد از اینکه روغن داغ شد ، تکه های بوقلمون را یکی یکی اضافه و به مدت 2 دقیقه گذاشته تا سرخ شود ولی تابه رو پر نکنید و بعد از سرخ شدن روی روی یک قفسه یا کیسه کاغذی بگذارید تا روغن آن جذب شود.

پس از سرخ شدن همه بوقلمون ، ما آماده هستیم تا یک سرخ دوم با آن انجام دهیم که آن را براق تر می کند. تمام بوقلمون ها را دوباره داخل روغن اضافه وبه مدت 2-3 دقیقه آن را سرخ کنید.

طرزتهیه : سس کره ای شیرین و ادویه دار

یک ماهیتابه را روی اجاق گاز قرار دهید و حرارت متوسط ​​گذاشته و کمی روغن درون آن بریزید وسیررا اضافه وبه مدت 1-2 دقیقه آن را تفت داده تا آن طلایی شود .

پودر چیلی،عسل، سس گوجه فرنگی،رب گوجه فرنگی ، سس سویا،روغن کنجد، کلزایا روغن پخت و پز، کانولا یا روغن پخت وپز،مابقی مواد سس را به سیر اضافه و 5 دقیقه آن را بجوشانید و سس کره ای را هم بزنید. اگر خیلی غلیظ است ، 1-2 قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. سس را روی گوشت بوقلمون بریزید و از خوردن آن لذت ببرید!

در هر وعده

کالری: 700 - در هر وعده (1/4 از دستور العمل)
پروتئین: 28 گرم
چربی: 37 گرم
کربوهیدرات: 69 گرم
سدیم: 790 میلی گرم


0 0

0 نظر

هیچ دیدگاهی برای این مورد ثبت نشده است

برای ارسال نظر باید ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید