غذای اصیل و سنتی با کوفته تبریزی

البته کوفته ها انواع مختلف دارنند و در تبریز هم با دستورهای مختلف تهیه میشود ولی این غذای سنتی بسیار لذیذو محبوب و معروف است وکوفته تبریزی معمولا کوفته های بزرگی هستند که با میوه های خشک همچون آلو قیسی، زرشک یا گردو ، تخم مرغ پخته پر می شوند.


مواد لازم : برای کوفته

400 گرم گوشت گوسفندی و گوساله
200 گرم لپه پخته خشک و چرخ شده
  70 گرم برنج پخته ،خشک و چرخ شده
  50 گرم سبزی تره،مرزه،جعفری ،گشنیز،نعنا ،ترخون ریز خرد شده
    5 عدد سیب زمینی کوچک
 2 عدد پیازرنده یا چرخ شده
       نمک و فلفل به میزان دلخواه

مواد لازم: برای داخل کوفته

1/2 قاشق چایخوری زرشک برای هر کوفته
   1عدد پیاز خرد شده و سرخ شده
   1 عدد آلو برای هر کوفته
      تخم مرغ آبپز به تعداد کوفته ها پوست گرفته شده
      مقداری گردوی خرد شده
  مواد لازم : برای سس کوفته

1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
   4 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
   1 عدد پیاز خرد و سرخ شده
   نمک و فلفل، روغن به میزان لازم

طرز تهیه: سس کوفته

پیاز را ریز خرد کنیدوبرای 5 دقیقه تفت دهید. نمک ، زردچوبه و فلفل را اضافه ، بعد رب گوجه فرنگی را نیز اضافه  و 5 دقیقه دیگر روی حرارت تفت دهید و کنار بگذارید.


آب پیاز را به کناری بگذارید .مخلوط هر دو گوشت 3-2 بار چرخ کرده ، را با همه  مواد داخل یک کاسه ی بزرگ بریزید نمک و فلفل را هم اضافه و خوب ورز دهید. گوشت را به اندازه یک پرتقال یا گریپ فروت تقسیم کرده کنار بگذارید.

 سپس گوشت را گود کرده و وسط آن را یک تخم مرغ ، پیاز سرخ شده ، آلوو مقداری زرشک و گردو خرد شده گذاشته  وآن را به صورت یک توپ گرد در آورید.

1000 میلی لیتر آب را داخل قابلمه به جوش بیاورید و کوفته ها را به آرامی داخل آب جوش قرار دهید .همچنینن سیب زمینی و سس آماده شده را نیز اضافه کنید. مدت لازم برای آماده شدن کوفته حدود 45 دقیقه هست. کوفته را میتوانید با سبزی خوردن - ترشی - سالاد میل کنید.




0 0

0 نظر

هیچ دیدگاهی برای این مورد ثبت نشده است

برای ارسال نظر باید ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید