طرز تهیه خمیر سمبوسه
 طرز تهیه خمیر سمبوسه

طرز تهیه خمیر سمبوسه


مواد لازم خمیر سمبوسه

 خمیر سمبوسه
آرد 3 پیمانه
مایه خمیر  1 قاشق چایخوری
نمک  1 قاشق چایخوری
آب گرم   1 پیمانه
روغن گیاهی  1 قاشق چایخوری


طرز تهیه خمیر سمبوسه

مایه خمیر را داخل یک پیمانه آب نسبتاً داغ می ریزیم و آن را کاملاً مخلوط می کنیم تا حل شود. داخل یک کاسه بزرگ، آرد و نمک را می ریزیم و آنها را مخلوط می کنیم. سپس مخلوط آب گرم و مایه خمیر را به آرامی به مخلوط آرد اضافه می کنیم و آنها را کم کم مخلوط می کنیم. خمیر را با دست و یا قاشق چوبی مخلوط می کنیم. روغن را به روی آن اضافه کرده و سپس آن را کمی ورز می دهیم تا خمیر حالت لاستیک پیدا کند. خمیر را به قطعاتِ کوچکِ مساوی از هم تقسیم و گلوله می کنیم. (حدود 10 الی 12 قطعه از این میزان خمیر به دست می آید). سپس روی آنها را می پوشانیم و به مدت یک ساعت در جای گرم می گذاریم تا خمیر ها ور آیند. زمانی که می خواهیم مواد سمبوسه را داخل خمیر ها بریزیم، ابتدا گلوله های خمیری را با وردنه باز می کنیم. به طوری که ضخامت خمیر ها 3 میلی متر شود و بعد مایه خمیر را طبق دستور تهیه کرده و داخل خمیر قرار می دهیم.
 

نکات تکمیلی در مورد خمیر سمبوسه

خمیر سمبوسه جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
خمیر سمبوسه را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


0 0