طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی


تهیه سمبوسه به عنوان پیش غذا یا فینگر فودی ساده می تواند گزینه مناسبی برای سرو شدن در میهمانی ها باشد، چرا که این  پیش غذا در بین افراد مختلف به ویژه کودکان دارای محبوبیتی ویژه است و با توجه به تنوع بالایی که دارد به راحتی می توان طبق ذائقه های گوناگون نوعی از آن را تهیه نمود پس شما به راحتی می توانید در میهمانی ها جایگاهی ویژه برای سمبوسه در میز یا سفره غذا در نظر بگیرید به خصوص میهمانی هایی که مختص کودکان است. همانطور که می دانیم سمبوسه یا سنبوسه انواع بسیار دارد و تقریبا با هر نوع ماده غذایی می توان آن را درست و سرو کرد. سمبوسه گوشت، سمبوسه مرغ، سمبوسه اسفناج، سمبوسه ماهی، سمبوسه سیب زمینی و حتی سمبوسه های ترکیبی گوشت و سبزیجات و … از جمله نمونه های آن هستند.

اما در بین انواع سمبوسه یکی از خوش خوراک ترین نوع آن که بسیار پر طرفدار است سمبوسه سیب زمینی است که بسیاری از افراد آن را به هر نوع دیگر از سمبوسه ترجیح می دهند. در تهیه سمبوسه سیب زمینی نیز محدودیت چندانی وجود ندارد و شما به هر شکلی یا با ترکیب هر نوع ماده ای با سیب زمینی می توانید آن را تهیه کنید. از جمله، سمبوسه با سیب زمینی سرخ شده، سمبوسه سیب زمینی با سیب زمینی آب پز، سمبوسه با سیب زمینی کبابی و یا حتی با ترکیبی از سیب زمینی و گوشت یا مرغ و… می توانید سمبوسه سیب زمینی خوشمزه ای تهیه کنید. علاوه بر اینکه در انتخاب مواد داخلی آن محدودیتی نیست از هر نوع نان نازک یا خمیر نیز می توانید برای پیچیدن سمبوسه استفاده کنید.

 

سمبوسه با سیب زمینی

 

می دانیم که سمبوسه اصالتا غذایی است جنوبی و اصطلاح سمبوسه گوشت جنوبی یا بندری، سمبوسه سیب زمینی جنوبی در بین مردم بسیار رواج دارد، نوع اصیل و جنوبی سمبوسه اصولا با نان لواش تهیه می شود؛ بنابراین اگر این غذا را با انواع خمیر مانند خمیر یوفکا، خمیر جادویی و .. تهیه کردید می توانید نام دیگری برای آن در نطر بگیرید که اصولا و بیشتر با عنوان پیراشکی و بورک آن ها را می شناسیم.

در ادامه می خواهیم شما عزیزان را با فوت و فن تهیه سمبوسه با سیب زمینی آب پز آشنا کنیم امیدواریم این غذای لذیذ را تهیه کنید و لذت ببرید.

طرز تهیه ماکارونی قالبی

 

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی

 


مرحله اول:

سیب زمینی های پخته شده را به شکل پوره درآورید؛ جعفری، سیر و کره را همراه ادویه ها به پوره اضافه کنید.

 

مرحله دوم:

نان لواش نرم را برای تهیه سمبوسه سیب زمینی از درازا به شکل مستطیل برش بزنید(اگر نان خشک بود قبل از برش زدن کمی آب روی آن اسپری کنید)، نان ها را در کیسه ای قرار دهید تا خشک نشود.

 

مرحله سوم:

یک نان را بردارید و روی سطح کار بگذارید، با قاشق مقداری از مایه سیب زمینی را در گوشه پایین نان قرار دهید و آن را به شکل سه گوش با زاویه 90 درجه بپیچید تا سمبوسه ای ظریف و محکم داشته باشید . در روشی دیگری می توانید ابتدا نان را به شکل قیف درست کنید و بعد راخل آن را با مواد پر کنید. ویدیو پیچیدن سمبوسه را در زیر ببینید.

 

 

 

مرحله چهارم:

 روغن مایع را در ظرفی گود بریزید تا سمبوسه سیب زمینی هنگام سرخ شدن در روغن به خوبی غوطه ور شود، خوب که داغ شد مقدار کمی زردچوبه در روغن بریزید و تا زمانی که به خوبی نان سمبوسه طلایی شود آن را سرخ کنید. سمبوسه سیب زمینی را بعد از سرخ شدن روی دستمال قرار دهید و روغن اضافی اش را بگیرید.

 

سمبوسه سیب زمینی جنوبی

نکات:

– اگر می خواهید سمبوسه شما رژیمی و سالم باشد آن را در روغن بسیار کم سرخ کنید.

– برای تهیه سمبوسه سیب زمینی در فر، تمام مراحل را به همین منوال انجام دهید و در انتهای کار سمبوسه ها را که در سینی فر چیده اید در فر با دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه، قرار دهید (یادتان نرود قبل از قرار دادن در فر روی نان را کمی آغشته به روغن کنید).

– برای داشتن سمبوسه سیب زمینی با پنیر می توانید هم داخل مایه ترکیبی و هم روی نان پنیر بریزید.اصولا سمبوسه با انواع سس گوجه تند سرو می شود.

_اصولا سمبوسه با انواع سس گوجه تند سرو می شود.

_ می توانید از ادویه گرام ماسالا یا ادویه جنوبی در این غذا استفاده کنید.

همراهان عزیز خوشحال می شویم سمبوسه سیب زمینی را با دستور ایران کوک تهیه کنید و عکس آن را در صفحه اجتماعی  اینستاگرام با هشتگ سمبوسه_سیب_زمینی _ایران_کوک به اشتراک بگذارید.

 




0 0

0 نظر

هیچ دیدگاهی برای این مورد ثبت نشده است

برای ارسال نظر باید ابتدا وارد شوید یا ثبت نام کنید